Wie Zijn Wij ?

Wij zijn gamers,  techneuten en experts op het gebied van verandering. Wij hebben één missie: Plezier brengen naar verandering en werk. Onze passie ligt bij het ontwikkelen en veranderen van organisaties. Wij willen positief gedrag stimuleren, het beste uit mensen halen en organisaties helpen te ontwikkelen en innoveren. Wij bewijzen dat veranderen leuk kan zijn!

KIM LUTTERS

Benaderen van potentiële klanten en talenten. Dat is de passie van Kim. Zij zorgt ervoor dat wij constant aan tafel zitten met de leukste organisaties en mensen. Zij houdt van gamen, eten en wandelen.

Email mij

Ab Advany

Nieuwe organisaties blij maken met de kracht van Gaimed. Dat is het dagelijkse werk van Ab. Tevens is hij eindverantwoordelijk voor alles wat binnen Gaimed gebeurt.  Hij houdt van gamen, lezen en koffie.

Email mij

Taushif Habiboellah

Het platform doorontwikkelen en verbeteren. Dat is waar Taushif zich dagelijks mee bezig houdt. Hij is eindverantwoordelijk voor de techniek. Tevens is hij het aanspreekpunt voor alle medewerkers. Hij houdt van gamen, burgers en grappen.

Email mij

Zakaria Taissate

Nieuwe samenwerking met partners vormgeven en het platform voor partners geschikt maken. Dat ligt op het bordje van Zakaria. Tevens begeleidt hij de stagiaires binnen Gaimed. Hij houdt van gamen, koffie en gadgets.

Email mij

Amar Nejjar

Het genereren van nieuwe leads en ontdekken van nieuwe markten. Daar kun je Amar voor wakker maken. Dankzij zijn inzet groeit Gaimed elke maand weer een beetje. Hij houdt van grapjes maken, eten en vrijwilligerswerk.

Email mij